19 July 2011

Balik Kampung

Currently at thailand...

lots and lots of picture and excitement to be upload s00n..

after a few days, osum.!

29 April 2011

Hari Ini Dalam Sejarah..


hari ni balik kampung.
setelah 2 hari di tinggalkan 2 orang r00mate saya
owh sedeynyer.
but it's ok. never mind.
sampai bile tak nak duk sensorang kan.

lagi.
diorang balik awal c0z saya yang ade banyak work yang masih tak selesai.
so diorang balik la dlu kan coz diorang punye turn da pun lepas.
saya je yang dapat turn late untuk both keje tu.
1) presentation
2) mock interview

so.
dari Alor Star to Kuantan
hanye ade perjalanan malam.
saya pun decide tuk keluar awal coz tiket belum beli.
dari UUM-A lor Star
take time bout 1 hour.
tapi coz saya naik bus HBR yang sangat laju tu.
dekat sejam lebih jugak la sampai.
kalau budak UUM tahu la kan
seberapa 'laju' bus tu bergerak.

saya sampai Shahab Perdana (terminal bus alor star)
dalam kul 3:30
and terus cari tiket kat kaunter.
nasihat sangat kat korang
jangan beli dari ulat tiket.
yes true.
kat sini pun ade ulat tiket yang hanya nak penuhkan bus diorg
tanpa pikirkan masa yang kite perlu spend for the whole journey.
yauw.!

dalam keboringan menunggu trip saya jam 8.30 malam nanti.
lepak-lepak la MARRY BROWN
I was like being there for 5 hours.
sambil online and review others blog (blogwalking)
siyes bowrink.
and staff MARRYBROWN pon boring tgok saya kot.
watever.! act like i care kan..
anyway.
sempat la snap few picture..
muke poyo's takley nak blah la.



doakan saya selamat sampai yer kawan-kawan.!
tata


23 April 2011

My Saviour

satu saat saya jatuh
tak dapat bangun lagi.
saya cari awak dalam diri semua orang
tapi saya takut dengan bayang sendiri

malam tadi awak datang.
saya 'bersyukur' masih ada
insan macam awak

saya takkan sia-sia kan semua tu.
awak takkan kecewa dengan keputusan awak
saya janji.!!



16 April 2011

Pemulihan Selaput Dara.

ingin pulihkan selaput dara.?
kesal dengann kisah silam.?
disini ada penyelesaiannya.
gunalah





ha.
bagus tak.?
tak boleh nak blah langsung.
cam promote produk haram kejadah ni pulak erk.
malam tadi kawan aku call
dan kami borak-borak
tiba-tiba dia cakap produk ni.
baru aku tau China ada jugak buat produk macam ni.
eiish gerun kot.

tapi serius cakap.
joke aside kan.
'produk ori' takkan sama dengan produk tiruan ni.
lagi-lagi China product.

whatever pun.
macam prof makzan selalu kata.

"it's your choice"

12 April 2011

Perkara Paling Seronok For Blogger Baru Macam Saya

dah lama sangat tak view blog ni.
dah berhabuk sangat rasanya..
update jauh sekali..
tup-tup tadi baca la kat shoutbox

dari kak pah
ade sumtime menanti sy untuk di review..
tekan-tekan link.
tup kuar kau.!


kak pah yang boleh kita kate otai dalam blogging ni.
review blog sy.
waa happy sangat sampai tak tahu nak cakap apa.

lau nak tau pe yang kak pah ni review tentang blog saya

suke sangat and apreciate sangat.
ni header terbaru kak pah tak silap saya.
coz last time saya bukak blog kak pah.
header die simple jea.
tapi yg baru ni lagi cool kot.
tabik spring kak pah.


mungkin ramai yang kata
menda ni pon nak kecoh.
tapi bagi new blogger cam saya.
rase apreciate sangat tau.
bukan semua buat camni. sub3
hehe.!
once again
THANKS KAK PAH.

p/s: seronok jea kena sakat dengan kak pah dlm post tu..hehe!
me loike!

07 April 2011

Top secret


kite share something.
hanya kita tahu.


kau dan aku.
~shhhh~
biar MEREKA pikir sesuka hati
tak kisah, tak peduli
otak liar
sendiri-sendiri

sayang,hanya kita tahu.!

ulang.
hanya KITA tahu

05 April 2011

Dia Yang Ku Rindu.!


saya RINDU awak.
sila ketuk kepala saya.
tak tahan rasa rindu.
ingin ketemu.!

~Muhammad Najib Bin Abdul Malek~
ko,aku rindu.!


p/s: sile muntah semua yer.! he3.!

03 April 2011

Entry Berhabuk : Sy Di Tag..

17 march lepas kena tag dengan kak wan..
hik!
s0ey sgt.sebenarnya dah lama nak wat.
tapi baru berkesempatan.
sory kak wan..

..so ni ler die..
seronok kot.!

1. Adakah anda rasa anda hot?

hot.? hot ape tu.? x hot. sejuk sgt ni..
nak malam kan.
kuikui.!

2. Upload gambar / wallpaper yg anda guna sekarang.




3. cite skit pasal gambar.

suke.!
die nampak cute dan pemalas
comey..kuikui

4. Bila kali terakhir makan ayam??

4 jam lepas..he!
hantu ayam kay mak saya gelar saya

5. Lagu terakhir yg anda dengar?

rasa cinta by amylea azizan
lagu blog nie.. kuikui

6. Apa yg anda buat selain menyelesaikan tag ini?

mengumpat dengan nadia
kuikui

7. Selain nama sendiri, anda di panggil apa?

~kakak
~mak iti
~sayang..ha3.! me loike

8. Tag 8 orang..

ramainye kena tag
sorry.!
3. bell

9. Siapakah no 1 anda?

ex-rumate saya..love u.!


10. Katakan sesuatu tentang no 5..

cute..suke.!


11. Org no 3 berhubung dgn siapa?

entahla dier..tyer la dier sendiri..kuikui


12. Bagaimana pula ngan no 4?

not single and available dah die ni..
comey.!


13. Pesanan buat no 6.

saya suke blog dier..keep up a good work..
pasni nak selalu kunjung blog die..


14. Kata-kata semangat buat no 2..

go go changlun..
die tengah bersiap nak pegi changlun time ni..kuikui


15. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?

yer.!
kedua-dua nye perempuan
kuikui

16. Berikan 5 perkara yg anda tahu tentang no 1.

- org perak
- couple dengan dot dot
- kuat tido
- comey
-gedik..kuikui

17. Persamaan antara kambing dan lembu.

due-due tak reti mandi dalam bath tub..kuikui

18. Perasaan ketika menjawab tag ni.

menyampah
tah biler nak abis

19. Adakah anda tahu nis sengal??

tak.

sila lah jawab yer.. selamat meyengal bersama

Kuburan - Ulat bulu



Ingin
Ku cubit dua bola matamu
Ku congkel dua belah pipimu
Ku raba sedikit rambutmu

Ingin…
Aku menggigit hidung mancungmu
Ku sentil merah bibir monyongmu
Ku jambak daun telingamu

Ingin ku sentuh sentuh sedikit
Walaupun tak boleh sedikit demi sedikit

Ku malu ku jadinya mau
Memandangi kamu dengan otak nakal
Ku akui kamu bagai ulat bulu
Sentuh sedikit gatal badanku

Ingin…
Ku cubit dua bola matamu
Ku congkel dua belah pipimu
Ku raba sedikit rambutmu

Ingin…
Aku menggigit hidung mancungmu
Ku sentil merah bibir monyongmu
Ku jambak daun telingamu

Sayang kalau kau memang benar sayang
bukakan sedikit pintu yang ada dalam hatimu

Ku malu ku jadinya mau
Memandangi kamu dengan otak nakal
Ku akui kamu bagai ulat bulu
Sentuh sedikit gatal badanku
Sentuh sedikit gatal badanku

Ku malu kujadinya mau
Memandangi kamu dengan otak nakal
Ku akui kamu bagai ulat bulu
Sentuh sedikit gatal badanku

Ku malu kujadinya mau
Memandangi kamu dengan otak nakal
Ku akui kamu bagai ulat bulu
Sentuh sedikit gatal badanku

Sentuh sedikit gatal badanku
Sentuh sedikit gatal badanku
Gatal badanku sentuh sedikit

ctmuni says:

suke sangat lagu nie..hik!


GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

HoHoHo
first time join segmen antara blog tau.
blogger baru la katakan.
jom mula dengan blog incik BEN ASHARI.
me loike.! encem..
kuikui

jom join..
klik la link ni
~ GEGAR ~

02 April 2011

Lirik : Rasa cinta by Amylea Azizan

Adakah Ini Rasa Cinta

Bila Jantungku Berdegup Deras

Apakah Ini Rasa Cinta

Bila Wajahmu Tak Dapat Ku Lupa

Padahal Baru Bersua

Tapi Rasa Cinta Mula Berbunga

Benarkah Ini Rasa Cinta

Cinta Yang Selalu Ku Dengar

Mungkinkah Ini Rasa Cinta

Kerna Ku Kini Mati Lagak Gayamu

Pandangan Mula Berpinar

Bila Cahaya Wajahmu Tiba

Jangan Lah Pergi Rasa Cinta Ini

Kerna Apa Yang Aku Rasa Tak Pernah Ku Rasa

Hidup Umpama Mimpi Dari Syurga

Kerna Aku Kini Tak Berpijak Nyata

Ku Yakin Ini Rasa Cinta

Kerna Hidup Tiada Lagi Duka

Ku Pasti Ini Rasa Cinta

Kerna Aku Dan Dia Bahagia

Inilah Perasaan Cinta Yang Ku Tunggu

Kini Ku Rasa…

Inilah Perasaan Cinta Yang Ku Tunggu Kini Ku Rasa

Inilah Perasaan Cinta Yang Ku Tunggu Kini Ku Rasa

Yang Ku Tunggu Kini Ku Rasa

*SUKENYER LAGU NIE*

Hantaran kawin saya semua berasaskan EMAS

Amboi ko..bukan main tajuk entry ko
datuk mana yang nak kawin dengan ko ni?
sultan brunei..
kuikuikui
yer.!
mari kita buka bulan april ni dengan..
bukan april fool..
tp april demand.!

sapa yang dapat bagi saya kereta macam kat bawah ni..
yes.! i will marry you..
cis mata 'emas'an xhingat minah ni erk.!
tapi sape taknak kan..
cube jungkit kening sape yang takmo tu.?
memang tak normal..he3

kalau saya kawin dapat hantaran kereta ni.
"akan ku setia sampai akhir nanti padamu.!"
kuikui

mana taknye..
lau g kedai ke kan, tak cukup duit g gadai emas ni..
~kayo den kayo~
kereta kat bawah ni memang disalut emas hampir diseluruh bodynye tau
enjin tatau lah pulak.

so
"sayang ples nk keta ni satu.!!"
~pang.!! kne tendang.!~
kuikuikui

::tengok kilatan tu..lau ade yg langgar mengigil lutut nak ganti::



::tapi emas ade yang kemik ke? huh save gak tu::

::wah bangga jek lau dapat drive kan::

::ekzos pun.. fuh.. asap pun takut nak keluar..tp dh itam sygnyer::

::cantik kot wei.. eksklusif jek nampak::

::jangan la berani langgar side mirror::

::ape ni erk?::

::siyes mau satu::

menda bagos maintenance pun mesti tinggi kan..
mampu ke?

01 April 2011

Pe saya rasa bila ex boifee nak kawin.!


huh, ex die nak kawin dah?
peduli ape ex die nak kawin ke tak. bukan ex aku pun.!

mesti ni antara reaction korang kan.
tak kisah lah
jangan kisah..he3.!

sebenarnya saya pun tak sure dia memang nak kawin dah ke belum.
ingat malas nak ambik peduli sangat.
tapi die suddenly text
ask bout kursus kawin
saje nak bgtau die nak kawin

my reaction.?
entah nak rasa apa pun dah tatau.
so i tak reply mesej die.

bukan apa tau.
sebelum ni dia pernah tell me dia nak tunang.
bila tanya dengan orang mana.
dia kata orang kampung dia.
tapi last-last dia terus terang yang tu hanya dia reka
coz nak tahu feeling saya dekat dia.
logik tak lau saya ragu-ragu kali ni.?
logik kan.

tulah. jangan tipu
orang tua kata.
sekali kita tipu,
sampai bila-bila orang takkan percaya.

tapi kalau betul dia nak kawin
and dia jemput
dengan tangan terbuka saya akan pergi
tak salah kan.
tapi of coz 'en'boyfee' saya bawak.
buat teman makan.he3

~wait and see~

p/s: betul ke saya tak kisah.? emm kne tanye aty betul-betul ni..

31 March 2011

Rawatan yang memudaratkan

Kementerian Kesihatan UAE memberi amaran bahawa rawatan kaki/kulit alternatif/kosmetik yang menggunakan ikan seperti yang dipaparkan pada gambar di atas boleh menyebarkan penyakit bahaya.

Akhbar Al Khaleej yang memetik kata-kata Dr Amin Al Amiri, “Penggunaan ikan-ikan sebagai rawatan boleh mendatangkan mudarat kepada orang ramai kerana rawatan ini boleh menyebarkan penyakit termasuk hepatitis dan AIDS/HIV.”

Tambah Dr Amin, “Sesetengah orang mungkin mengalami penyakit berbahaya dan virus pada luka mereka akan mudah dipindahkan kepada orang lain melalui ikan dan air.”

Prosedur rawatan yang dibangunkan di Turki ini digunakan untuk merawat kulit termasuklah penyakit psoriasis.

Pesakit/orang ramai dikehendaki meletakkan kaki di dalam sebuah kolam kecil yang berisi ikan kecil (ikan garra rufa atau ikan chin chin). Ikan-ikan ini akan “memakan” sel-sel kulit yang telah mati pada kulit pesakit.

Untuk makluman, rawatan kaki menggunakan teknik ini diharamkan di 14 buah negeri di Amerika Syarikat

24 March 2011

LATEST: Kejadian bunuh diri di KB mall

Seorang remaja perempuan didapati cuba membunuh diri dengan terjun daripada luar bangunan KB Mall (Kota Bharu Mall). Motif cubaannya untuk membunuh diri tidak dapat dikenalpasti. Kejadian dipercayai berlaku lebih kurang pukul 5 petang (24 MAC 2011). Walaupun terjatuh, perempuan tersebut hanya cedera ringan sahaja kerana pihak bomba telah menggunakan tilam sebagai alas di bawah.
Tapi sekarang tak sure lah

video

Ada banyak juga spekulasi yang dibuat oleh orang ramai mengenai cubaan bunuh diri di KB Mall ini. Antaranya ada yang menyatakan bahawa remaja perempuan ini mungkin mengalami masalah dalam percintaan atau dalam bahasa lebih kasarnya ialah “putus cinta hingga nak bunuh diri”! Logikkah akal ini hingga sanggup bunuh diri kerana gagal dalam percintaan?

Namun, ada juga yang menyatakan bahawa remaja perempuan ini sebenarnya telah gagal dalam peperiksaan SPM hingga tidak mahu teruskan hidup lagi. Benarkah SPM ialah segala-galanya hingga sanggup membunuh diri?

Hukumnya Haram dan Berdosa Besar Bagi Muslim

”Jangan engkau membunuh orang yang diharamkan Allah kecuali dengan al-haq” – maksud surah al An aam : 151

”janganlah kamu membunuh dirimu, kerana Allah maha menyanyangimu” – maksud surah An Nisaa : 28

dari jundud bin abdullah, bahawa Rasul saw bersabda; ”dahulu ada orang yang terluka, lalu dia mengambil pisau dan memotong urat nadi di tangannya sehingga ia mati kerana kehabisan darah, lalu Allah berfirman, ”orang ini mendahului kehendakKu untuk mengadapKu (mati) maka aku haramkan syurga baginya.” – riwayat Bukhari dan muslim

”dan janganlah kamu berputus asa dalam menggapai kurnia Allah, sesungguhnya yang berputus asa hanyalah kaum kafir sahaja” – maksud surah Yusof : 78

“Barangsiapa menjatuhkan diri dari atas gunung kemudian bunuh diri, maka dia berada di neraka, dia akan menjatuhkan diri ke dalam neraka untuk selama-lamanya. Dan barangsiapa minum racun kemudian bunuh diri, maka racunnya itu berada di tangannya kemudian minum di neraka jahanam untuk selama-lamanya. Dan barangsiapa bunuh diri dengan alat tajam, maka alat tajamnya itu di tangannya akan menusuk dia di neraka jahanam untuk selama-lamanya.” (Riwayat Bukhari dan Muslim)

Doa menaiki kenderaan


sebelum sedara dan sedari
nak p mne..
jomla kite praktikkan balik membaca doa ini..
supaya kita sentiasa dilindungi..
mari sama-sama amalkan.

andai suami/family/boyfriend kita
nak pegi keje tu..
sambil hantar die ke muke pintu..
bisikkan juga ayat ni..
so secara tak langsung
mereka baca sekali and
InsyaALLAH
akan dilindungi perjalanan mereka
dan selamat sampai..
and dapat keberkatan tau.

j0m amalkan..!!


ctmuni says:
i pon da start bacakan utk de'boyfee
bile die nak pegi keje
evrytime die nak g mne2,
die ni suke gtau i..
then dari situ la..
i selalu suh die bace sekali..
seronokla relation macam ni..
rase lebih erat
korang pon cubelah

23 March 2011

Mymetro: Belasah suami

AMPANG: Hanya kerana meminta dihidangkan makanan dan diurut badan, seorang lelaki berusia 53 tahun yang terlantar akibat sakit buah pinggang kronik dibelasah dan ditendang isterinya hampir 30 minit di rumah mereka di Jalan Cempaka di sini.

Dalam kejadian kira-kira jam 11 malam Ahad lalu itu, lelaki terbabit yang sakit sejak setahun lalu hanya mampu menutup kepalanya menggunakan kedua-dua tangan sambil merayu dikasihani isterinya yang berusia 40-an. Mangsa mendakwa kejadian itu bukanlah pertama kali berlaku, sebaliknya kekejaman isterinya itu terpaksa dilaluinya sejak enam bulan lalu dan secara keseluruhan sudah lebih 10 kali dia diperlakukan sedemikian.


Tidak tahan dengan perbuatan keji isterinya, mangsa ditemani beberapa rakan tampil membuat laporan di Balai Polis Ampang di sini, kelmarin, kerana bimbang keselamatannya.

Sumber polis berkata, mangsa mendirikan rumah tangga bersama pasangannya hampir 10 tahun, namun penyakit buah pinggang kronik dialaminya sejak setahun lalu menyebabkan dia terpaksa bergantung hidup kepada isterinya.


“Sejak menghidap penyakit berkenaan, setiap pergerakannya terbatas. Disebabkan itu, dia terpaksa meminta bantuan isterinya untuk mandi, makan, termasuk untuk bergerak ke tandas,” katanya.


Menurut sumber, enam bulan pertama, mangsa dijaga dengan baik oleh isterinya namun wanita terbabit dilaporkan hilang sabar sebaik masuk bulan seterusnya.

“Mungkin wanita itu tertekan untuk mencari nafkah dan dalam masa sama terpaksa menguruskan makan minum suaminya itu. Wanita itu, mula menunjukkan sikap tidak sepatutnya dan dikatakan mula mengabaikan tanggungjawabnya itu.


“Malah, jika suaminya meminta dia menyediakan makanan, mengurut badan yang sedang sakit wanita terbabit akan memaki hamun sebelum memukulnya,” katanya.

Sumber itu berkata, Ahad lalu, mangsa yang lapar dikatakan meminta pertolongan isterinya untuk menyediakan makanan.


“Wanita terbabit memarahinya namun lelaki terbabit masih bersabar. Selepas 10 minit, mangsa sekali lagi meminta isterinya mengurutkan badan dan kakinya yang sakit.


“Permintaan mangsa menimbulkan kemarahan isterinya sebelum mereka bertengkar. Isterinya yang hilang kawalan memukul suaminya.


“Wanita itu menumbuk, menendang dan memukul mangsa menggunakan kaki dan tangannya lebih 30 minit,” katanya.


Katanya, mangsa hanya merayu dikasihani dan menutup bahagian kepalanya menggunakan kedua tangan.


“Selepas melepaskan geram, wanita terbabit meninggalkan rumah berkenaan,” katanya.


Keesokan harinya (kelmarin), mangsa menghubungi beberapa rakannya meminta bantuan membawanya ke balai polis sebelum membuat laporan berhubung kejadian itu.


Sementara itu, Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Amiruddin Jamaluddin ketika dihubungi, mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian itu.

ctmuni says: "dunia sekarang macam-macam..
wat la yang tak elok byk2
nnt regret tau.. wateva"

keputusan terbaik SPM 2011

what my mood today.?
so many work to be done..
due date makin hampir..
stress.!
basically kalau stress mean unhappy la kan
and lau unhappy i mean 'sad'
..please..
i nk work harder..
nak siapkan semua asignment
and just focus on my study
yes, that's so true
kena focus
my final year already
wish me luck kawan-kawan.!

eh..
takde kene mengena dengan SPM pun.?
its not me lar
its my adek
'si b0ncit' amik result SPM die this morning..
ptg td text die..
seems that she having a good time
pretty sure she get good result..
it's her new beginning
never tell you before, oncit..
but i'm so proud of you

well,her result is better than me..
huh lau die bacer ni
jgn nak mengada sangat tau..he3
*die stalker blog i tau..tau jek sume citer i*

well,
last night she call
let me know she wear teeth braces..
that morning..
wane pink gitu
tak sabar nak tengok camne die pagar gigi die tu.he3

so watever
tomorow got few work to be done
hope this week boleh siapkan semua keje
aja-aja fighting.! gambate..



tata

22 March 2011

part 6: baca-baca dan selamat berfikir.


Lucky is the man who is the first love of a woman,

but luckier is the woman who is the last love of a man.


emm wondering why.??

..fikir-fikirkan..


20 March 2011

part 5: baca-baca dan selamat berfikir.



"No one is perfect until you fall in love with them"


19 March 2011

malam pertama aq

tajuk entri takley blah
ni bukan malam pertama 'tut'
ni malam pertama
nak wat ucapan
untuk viewers blog ni
he3! me loike


thanks to my viewers..
appreciate u oll so much
sayang u guys a lot.!
..muaxxx..

tata

part 4: baca-baca dan selamat berfikir.


i was never jealous before we meet..
but now every girls is my potential threat..
~mamma mia~

1st time : My ex



untuk yang pertama kalinya
cik ctmuni nk tunjuk picta ex die
bukan senang2 tau..

yes.!
inilah die de' ex
hubungan kami de la beberapa tahun jugak
agak lama
and
ni die jugak la
guy yg broke my heart satu ktika dulu
aq setia giler dgn die kot.
tp macam2 masalah la.

mybe we're not meant for each other
sume yang jadi bukan salah die
100%
aq pon salah jugak
siyes!

so
watever...
eh cop..
sbenarnya cik ctmuni bru jumpa picta ni time
duk 'kemas-2' folder lappy smalam.
ingat da buang sume
upenya de agi..he3.!
i'm ok..really..

korang yg bace ni.
hargai pe yang korang ader tau
cik ctmuni skang dah bahagia
Alhamdulilah..
and akan terus begini
InsyAllah..
m0h0n doa korang erk..
skrang cik ctmuni kawan dgn de' ex ni
kitorg okey2 jek
contact mcm biasa

"everything is fine in heaven"
ecece..pe kne mgena lak erk

p/s: lau tau cmtu jd dlu,
siyes cik ctmuni xmo timer die awal2 dlu.. sub!sub!
kcewa mmg ckp cni kn..he3

tata

18 March 2011

part 3: baca-baca dan selamat berfikir.


"Love is like heaven, but it can hurt like hell.

Who do you turn to when the only person in the world that can stop you from crying,

is exactly the one making you cry?"

part 2: baca-baca dan selamat berfikir.

"It breaks your heart to see the one you love is happy with someone else,

but it’s more painful to know that the one you love is unhappy with you."




Video : by Nancy Ajram-ahsaas jedeed

nancy ajram.
aq mmg suka lagu-lagu dier.
tak phm.?
cri kat google lar.
dapat la tau mean die kan.
SIMPLE AS THAT

well,
video klip lagu ni pon
die nampak cute sgt
*sila abaikan ke' sexy die jap erk*

citer die cam
die in love dgn sum1 yang
could not speak n hear la.
call die 'cute boy'
and die da tunang.
pas die dah rase idup ngn si 'cute boy'
die pilih untuk idop ngn 'cute boy'

die tanggalkan gak ring yang tunang die tu
nak tunjuk la
yang die ni pentingkan cinta sejati
dari harta..

tapi betul sempoi and cute jek die wat bahasa isyarat tu.
me loike.!


** Ahsaas Jedeed / إحساس جديد
A New Feeling
Be Albak Byzeed / بقلك بيزيد
In your heart grows
Bethso Beklma Betetl Fia / بتحسه كل ما بتتطلع فيي
I feel it everytime you look at me
Enaka alatool / انك عطول
You are always
Fia Masht'ool / فيي مشغول
Busy with me
Keteer Betshta'li We Betmoot alia / كتير بتشتاق لي و بتموت عليي
You miss me and love me so much

(ulang 1x **)

* Ana Mabady Ella Kalam / أنا ما بدي تقللي كلام
- I donA't want you to tell me words
Yedob Alby hello We d'aram / يدوب قلبي حنين و غرام
- That fill me with passion and love
Ana Mabady Ella Kalam / أنا ما بدي تقللي كلام
- I donA't want you to tell me words
Yedob Alby hello We d'aram / يدوب قلبي حنين و غرام
- That fill me with passion and love
Bykafeeny Elly hbk / بيكفيني تقللي بحبك
- It is enough to say you love me
Hayzy El Kelma Betitlny / هيدي الكلمة بتقتلني
- These words kill me

* ady Bykoon / حدي بكون قلبك مجنون
- When you are with me
Albak Majnoon / قلبك مجنون
- Your heart is crazy
7ta Nazraat 3oyoonak Majnoon / حتى نظرات عيونك مجنونة
- Even your eyes are crazy
By3z 3aly / بيعز عليك
- I comfort you
Telef Be3neek / ترف بعينيك
- You turn your eyes
Tmlokshy La7za Teshoofo 3ayoony / و تمرق شئ لحظة و ما تشوف عيوني
- U own them for a second